Daniella Gordon
Daniella Gordon. Foto Lina Eidenberg Adamo 2017.jpg

Daniella skapar
positiva förändringar
genom samtalsterapi - för enskilda, par, företag och organisationer

Genom sin långa erfarenhet som kropps- och samtalsterapeut har Daniella under sina 40 verksamhetsår utvecklat en unik förmåga att tolka de dramer och inre konflikter som människor bär på. Detta påverkar inte bara oss själva, utan också de relationer vi utvecklar med andra – så som i kärleksrelationer och i professionella möten på arbetsplatsen. Hennes starka intuition och kraftfulla energi, i kombination med en handlingsinriktad strategi för ett ökat välbefinnande, kan på ett konstruktivt sätt skapa snabba och positiva förändringar.

För företag & organisationer

För singlar & kärlekspar


Om boken

Den 10 januari släpptes Daniellas bok " Kärlek på allvar". Boken tar upp hur förutsättningarna för att möta sitt livs kärlek idag är bättre än någonsin. Ändå upplever många att de inte träffar rätt; de dejtar och tindrar men det händer bara inte. På samma gång kämpar många par med att hålla ihop och fördjupa sina förhållanden. 

Genom exempel med hög igenkänningsfaktor och mängder av prak­tiska övningar får vi lära oss att kommunicera bättre, bryta gamla mönster och våga vara sårbara.

Boken är skriven tillsammans med Daniellas tidigare klient, journalisten Sofie Zettergren, och är en livsbejakande och peppande bok för singlar som vill göra sig redo för kärleken. Men också för alla de par som strävar efter att fördjupa och förbättra den relation de redan har.

Foto: Lina Eidenberg Adamo 2017

Foto: Lina Eidenberg Adamo 2017

Daniella Gordon. Foto Lina Eidenberg Adamo 2017.jpg

Om Daniella Gordon

Daniella Gordon har arbetat med kroppsterapi 1979-2006 i Sverige, England, USA, Danmark och Norge. Hon är utbildad i Postural Integration vid The Institute for Release and Integration i San Fransisco 1979. Hon är även utbildad i Transpersonell psykologi 1996 och har en fil.kand i litteraturvetenskap (drama-teater-film).

Förutom att Daniella har arbetat med kroppsterapi och samtalsterapi i många år har hon också en lång historia som artist. Föreställningen "Into me you see", om skillnaden mellan att visa upp sig och att visa sig, framfördes i Stockholm och San Francisco mellan 2011-2013. Hon har även skrivit och producerat:

 “Psykotainment” (2002) En interaktiv föreställning om att våga stå för sina skuggsidor istället för att projicera dem på andra (Stampen och Södra Teatern i Stockholm).

“Daniellas Näsa” (Mosebacke 1992) Betraktade de sju dödssynderna genom en psykoterapeuts ögon.

“Jante-Schmante” (Kilen, Kulturhuset, Mosebacke och Victoria i Malmö 1989)  Om att växa upp som judinna i Sverige.

Hon har också deltagit i andra teater- och kabaré-sammanhang i Stockholm.

Karriären startade i San Francisco, där Daniella under fem års tid sjöng på klubbarna i “The Bay Area”.

I 3 säsonger (2015-2017) var Daniella en av experterna i SVT:s program "Gift vid första ögonkastet".

 

Kontakta Daniella 

Hör av dig om du är intresserad av att anlita Daniella Gordon eller bara har frågor eller funderingar. 

 
 
Daniella101401.jpg