Workshops för
par & singlar

workshops för Singlar

Omslag.jpg

Boken KÄRLEK PÅ ALLVAR utgör grunden när deltagarna genom övningar och terapeutiska samtal i grupp får ta del av av de verktyg som gör att det blir möjligt att manifestera en seriös kärleksrelation.

Vi undersöker bl.a.sann intimitet, hur våra negativa trosatser sabotera våra möjligheter att hitta kärleken, hur våra olika delpersonligheter påverkar vårt val av partner och hur vi omedvetet projicerar våra skuggsidor på andra.


Aktuella Workshops

HUR MANIFESTERAR JAG KÄRLEKSRELATIONEN I MITT LIV?

Jag leder en workshop i grupp där min bok Kärlek På Allvar utgör grunden.

Genom terapeutiska samtal och interaktiva övningar tar vi tillsammans del av de verktyg som gör det möjligt att manifestera en seriös kärleksrelation.

Workshopen genomförs i tre på varandra följande steg, där vi för varje gång djupare utforskar de aspekter som förlöser och saboterar vår förmåga att ta emot och ge kärlek.

Steg 1: Torsdagen den 8 november 17.30 - 21.00

Steg 2: Onsdagen den 21 november 17.30 - 21.00

Steg 3: Torsdagen den 6 december 17.30 - 21.00

Pris: 5100 kr inkl moms för samtliga steg. Fika med lättare tilltugg ingår.

Plats: Järntorget 78, Gamla Stan, Stockholm

Välkommen med din anmälan i formuläret nedan.


workshops för PAR

Boken KÄRLEK PÅ ALLVAR utgör grunden när deltagarna genom övningar och terapeutiska samtal får ta del av de verktyg som får kärleksrelationen att blomma.

Vi undersöker bl.a. vad sant vi-skap innebär, hur våra barndomsmönster aktiveras i vår kärleksrelation, hur vi ska hantera  skam och sårbarhet och hur vi ska vårda kärleken i en familjesituation.

 

Skicka din förfrågan och anmäl dig här: